Antitrust si Concurenta

O concurenta sanatoasa pe piata incurajeaza intreprinderile sa creasca si sa inoveze – drept urmare, companiile si consumatorii pot beneficia de produse si servicii de calitate superioara si de o varietate mai mare de bunuri, la preturi corecte. Legile antitrust si reglementarile ce supervizeaza actele anti-concurentiale sunt concepute pentru a promova si incuraja dezvoltarea unei concurente solide intre jucatorii de pe piata si pentru a-i proteja pe toti cei implicati impotriva practicilor neloiale.

Avand in vedere impactul major pe care globalizarea il are in lumea de astazi, navigarea si adaptarea la dinamica legilor antitrust poate fi deosebit de dificila. Pentru a obtine insa rezultate de durata, companiile trebuie sa ramana conforme cu reglementarile guvernamentale, dar sa fie de asemenea pregatite sa reactioneze prompt in cazul acuzatiilor antimonopol.

Experienta noastra substantiala in domeniul criminalitatii corporative este demonstata prin instrumentarea unor cazuri extrem de complexe, in domenii diferite de activitate. Suntem pregatiti sa oferim suport departamentelor legale ale companiilor astfel incat sa crestem impreuna performanta echipei, oferind solutii concrete despre cum pot fi evitate probleme de natura antitrust.

Excelam in dezvoltarea de strategii sinergice ofering clientilor nostri servicii de consultanta in drept penal si reprezentare ce au ca obiect acuzatii de manipulare a preturilor, influentarea pietei sau tentative de monopolizare generate de fuziuni corporative.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…