Asigurari

Favorizati de un cadru macroeconomic caracterizat prin cresterea economiilor mondiale, ratele scazute de somaj si sporirea veniturilor disponibile a populatiei, industria asigurarilor ramane optimista, continuand sa se dezvolte constant.

Cu toate acestea, asteptarile crescande ale consumatorilor, evolutia modelelor de afaceri si multitudinea de reglementari noi, forteaza companiile de asigurari sa isi revizuiasca strategiile de risc si sa isi imbunatateasca expertiza in drept penal multi-jurisdictional.

Avocatii nostri ofera indrumare si planuri de actiune concrete privind problemele legale specifice acestei industrii, concentrandu-se pe dezvoltarea rentabilitatii partenerilor nostri indeosebi in momentele in care acestia se confrunta cu situatii dificile. In cazul in care se ivesc conflicte cu furnizori, vanzatori sau alti partneri de afaceri, inclusiv autoritati de reglementare si functionari ai legii, echipa noastra este pregatita sa intervina si sa puna la dispozitia clientilor sai cele mai inovative strategii de aparare in drept penal.

Actionand in toate domeniile conexe asigurarilor – de la comert, bunurile consumatorului, imobiliare, sanatate, fonduri de investitii la activitate bancara sau transport – suntem mai mult decat pregatiti sa sprijinim toate companiile care ne solicita ajutorul. Aceasta expertiza extinsa, dezvoltata in ani de practica in drept penal, ne recomanda a fi drept una dintre cele mai avangardiste case de avocatura ale pietei locale.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…