Banci si Finante

In ziua de astazi, pietele financiare nu mai sunt locatii fizice, ci, mai degraba, platforme virtuale accesibile de oriunde si oricand. Chiar si asa, acestea sunt reglementate in mod strict, de catre o autoritate de control care prevede modul in care se desfasoara activitatile de comert, care decide cine poate avea acces pe piata si ce fel de instrumente pot fi folosite, astfel incat companiile sa atraga capital.

Toti jucatorii trebuie sa se adapteze cerintelor si codurilor de conduita specifice pietei in care activeaza si sa fie pregatiti sa faca fata unor eventuale dispute financiare complexe. Desi pietele financiare au o evolutie rapida, expertiza noastra ne permite sa ne adaptam rapid schimbarilor bruste din business astfel incat sa le furnizam clientilor nostri cele mai bune servicii de aparare pentru a preveni situatiile dificile si pentru a minimiza un eventual efect negativ asupra asupra veniturilor lor.

Echipa noastra este pregatita sa deserveasca atat companii din domeniul financiar, banci, fonduri de pensii, fonduri de investiti, cat si experti din domeniu. Experienta si reputatia noastra ne recomanda ca fiind una din cele mai bune firme specializate in drept penal corporativ, ofering consultanta atat in rezolvarea problemelor de baza cat si in instrumentarea cazurilor complexe.

Am instrumentat cu succes cazuri ce aveau ca obiect luarea de mita, evaziunea fiscala, coruptie, fals in contabilitate, schimb de informatii sensibile si abuzuri de putere, frauda cu marfuri, valuta si bancara, spalare de bani, manipulari ai indicilor de referinta, etc.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…