Bunuri de Consum si Retail

Cresterea continua a puterii de achizitie la nivel global a transformat piata bunurilor de larg consum intr-o afacere profitabila. Marjele de profit stabile si relativ previzivbile specifice acestui domeniu, atrag in mod constant investitori noi determinati sa-si largeasca portofoliul de activitati.

Acest apetit financiar crescut a trasnsformat piata bunurilor de larg consum intr-o arie de business extrem de competitiva, si in cadrul careia tranzactiile sunt supuse unor reglementari complexe si foarte bine definite.

Pentru a veni in sprijinul companiilor ce activeaza pe aceasta piata, atat la nivel national cat si international, am dezvoltat un portofoliu extins de servicii de consultanta in drept penal. Scopul nostru este sa le oferim partenerilor tot suportul de care au nevoie in dezvoltarea unei strategii corporative coerente, astfel incat sa fie protejati importiva eventualelor acuzatii ce le-ar putea compromite afacerea.

Succesul nostru este datorat solidei expertizei juridice si a cunostintelor in drept penal aplicate in practica industriei de bunuri de larg consum si retail. Cunoastem si urmarim indeaproape evolutia acestui domeniu si suntem la curent cu ultimele reglementari aparute, oferindu-le clientilor nostri o viziune clara asupra riscurilor la care se expun.

Echipa noastra de experti dispune de experienta practica indelungata, dobandita prin gestionarea de cazuri complexe in numele unor mari companii ce au ca obiect productia si comertul de mancare si bauturi, cosmetice, sanatate, electronice si electrocasnice, moda si produse de lux.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…