De ce sa te alaturi echipei noastre?

Lucrand alaturi de noi, vei descoperi o abordare inovativa a dreptului penal, abordare care ne-a permis sa devenim una dintre cele mai performante case de avocatura din Romania.

Suntem recunoscuti pentru convingerile noastre robuste si rigurozitatea de care dam dovada in fata instantelor. Ne sustinem reciproc si avem grija de bunastarea tuturor colegilor nostri, fiind totodata generosi cand vine vorba de timpul acordat clientilor.

Incredere

Pretuim increderea si schimbul de liber de idei si cunostiinte intre colegi, fapt ce ne permite sa atingem niveluri de performa deosebite. Desi cultura noastra organizationala incurajeaza dezvoltarea unui mediu colaborativ, avocatii nostri detin autonomie totala in luarea deciziilor, astfel incat sa poata reactiona rapid in interesul clientilor.

Excelenta

Ne dorim sa avem alaturi avocati de drept penal motivati, deschisi si orientati catre rezultate, intotdeauna determinati sa ofere clientilor nostri servicii de inalta calitate. Avem convingerea ca performantele deosebite se obtin doar printr-o dezvoltare continua a abilitatilor echipei noastre, fapt pentru care investim constant in programe de pregatire profesionala dedicate. Succesul firmei noastre se bazeaza atat pe contributia fiecaruia dintre noi cat si de capacitatea noastra ca echipa de a livra servicii valoroase.

Integritate

Integritatea si etica sunt doua valori extrem de apreciate in cadrul echipei, colegii nostri fiind incurajati sa se exprime liber si sa-si impartaseasca convingerile. Respectam virturile si principiile individuale, oferind fiecaruia posibilitatea de a se mandri cu rezultatul propiei munci. Impartim atat succesul cat si circumstantele dificile, fiind pregatiti sa ne sprijinim reciproc pentru a reveni rapid la normal.

Responsabilitate Sociala

Credem cu tarie ca succesul firmei noastre este determinat si de capacitatea fiecaruia dintre noi de a-si pune cunostiintele in slujba societatii. Dincolo de munca pe care o depundem pentru clientii nostri, ne implicam activ in proiecte pro bono, oferind ONG-urilor, asociatilor si fundadiilor, consulanta gratuita in drept penal. Echipa noastra sustine cu drag si dedicare proiecte de binefacere si responsabilitate sociala, pastrandu-ne nivelul inalt de calitate al serviciilor indiferent de cauza in care ne implicam.

Pozitii Cheie

Avocati Seniori

Cautam inovatori in drept penal, lideri cu experienta, pregatiti sa isi sprijine clientii in atingerea obiectivelor de business. Ne asteptam de la viitorii nostri colegi sa fie mereu la curent cu evolutia cadrului legislativ si sa stapaneasca modul de aplicare a tutor dispozitiilor implicate. Avem nevoie ca avocatii nostri sa fie mereu cu un pas in fata tuturor si sa anticipeze posibilele riscuri cu care un client se poate confrunta. Vor trebui de asemenea sa se asigure ca sunt pregatiti sa faca fata situatiilor de criza cu tact, fermitate si profesionalism, calitati pe care sa le demonstreze atat fata de clienti cat si fata de echipele pe care le vor coordona.

Ca orice tanar avocat, mi-am dorit sa lucrez cu cei mai buni din domeniu si in cele mai provocatoare proiecte din punct de vedere profesional. Astfel, experienta acumulata in cadrul celor mai prestigioase firme de avocatura din Romania, alaturi de clienti de top, m- au condus spre infiintarea T CL, o firma de avocatura tip boutique specializata in criminal law, al carei scop este de a oferi „siguranta” necesara oricarei misiuni de explorare sau de consolidare in mediul de business.

Mircea Teis

Founder of TEIS Criminal Lawyer

Aplica acum

Daca esti interesat sa te alaturi echipei noastre, trimiteti CV-ul si o scrisoare de intentie utilizand formularul de mai jos sau direct prin e-mail la career@teis.ro

Detaliile de contact