Crime Cibernetice

Utilizarea retelelor si tehnologiilor pentru obtinerea si partajarea informatiilor sau pentru a face afaceri, sunt procese ce fac parte din viata de zi cu zi. Datorita complexitatii si schimbarii permanente a domeniului informatic, reglementarile privind criminalitatea informatica devin dificil de urmarit si adaptat la nivelul intregii companii in cadrul careia sunt utilizate foarte multe dispozitive inteligente interconectate.

Cazurile de criminalitate informatica pot deveni extrem de dificil de gestionat, deoarece datele reprezinta elementul cheie, atat din perspectiva comiterii infractiunii, cat si a demersului investigatiei. Pentru a depasi astfel riscurile de a fi expus unei acuzatii de crima cibernetica, echipa legala va trebui sa combine cunostiintele riguroase in drept penal cu intelegerea deplina a practicilor acestui domeniu inovator, cum este tehnologia.

Echipa noastra detine o experienta vasta in apararea crimelor informatice de profil inalt, protejandu-ne clientii de riscurile ce pot dauna intereselor si veniturilor companiilor din care fac parte. Scopul nostru este de a ne ajuta partenerii pe parcursul intregului proces de solutionare a problemei legale, oferind servicii de reprezentare de cea mai buna calitate si maxima performanta. Evaluam cu minutiozitate fiecare caz si oferim solutii concrete.

Reusim sa acoperim o gama completa de infractiuni specifice domeniului informativ precum acuzatii de perturbarea sistemelor de date, atacuri cu virusi, accesarea neautorizata a datelor, furtul de informatii sau implicarea ilegala in supravegherea audio sau video.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…