Delicte impotriva proprietatii intelectuale

Indiferent de modul in care privim ideile si proprietatea intelectuala, ele reprezinta mecanismele de baza ale dezvoltarii economice, sociale si culturale a natiunilor. Ideile sunt puternice, contribuie la construirea afacerilor, la imbunatatirea dezvoltarii tehnologice si la vindecarea bolilor. Protejarea drepturilor de proprietate intelectuala are deci o importanta deosebita pentru societate in general, deoarece acestea securizeaza conceptul de intelect uman si garanteaza companiilor posibilitatea de a profita la maximum de contributia lor in crearea de valoare adaugata.

Echipa noastra se angajeaza sa promoveze cresterea si inovatia. Ne adaptam astfel strategiile de criminalitate corporativa ambelor componente ale propietatii intelectuale, mai precis, proprietatea industriala si drepturile de autor. Prin urmare, suntem pregatiti sa sustinem atat persoane fizice, cat si companii in cazuri ce implica incalcarea drepturilor de propietate intectuala. Formulam obiective realiste, planificam pentru a preintampina orice situatie neasteptata si suntem pregatiti sa intervenim ferm si rapid – toate pentru protejarea intereselor partenerilor nostri si obtinerea celui mai favorabil rezultat posibil.

Detinem o intelegere profunda a diferitelor domenii tehnice precum tehnologia, energia, mecanica, chimia, farmaceutica, biologia, fapt ce ne permite sa preluam cazuri din arii diverse de business. Oferim servicii de aparare penala impotriva oricaror acuzatii legate de drepturile de proprietate intelectuala – brevete, proiecte, marci, drepturi de autor etc.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…