Energie

Lumea este dependenta de energie, iar consumul acesteia creste constant asigurand atat bunastarea omenirii cat si dezvoltarea societatilor. In mod surprinzator, aceasta crestere nu este determinata doar de economie si populatie, cat si de schimbarile climatului in care traim, schimbari care amplifica cererea globala pentru energie, in special cea regenerabila.

Sectorul energetic este foarte atent reglementat, in raport cu alte industrii datorita caracteristicilor sale unice in furnizarea si livrarea energiei. Spre deosebire de celelalte industrii, in cadrul carora activeaza numeroase companii determinand astfel un nivel inalt al competitivitatii, resursele energetice si intrastructura de transport sunt bunuri ce fac inca obiectul unor piete relativ inchise, asemanatoare monolopurilor.

Aflate sub aceasta presiune uriasa impusa de autoritati si societate, doar companiile care vor reusi sa se adapteze cerintelor si sa devina sustenabile vor avea cu adevarat succes pe termen lung. Tocmai aceasta provocare a potentialilor nostri parteneri, ne-a determinat sa concepem servicii de consultanta juridica in drept penal aplicate domeniului energetic. Scopul nostru este de a dezvolta solutii legale inovatoare bazate pe cunostiinte si date concrete din piata.

Serviciile noastre sunt proiectate sa corespunda cerintelor companiilor care opereaza in sectorul energetic, atat pe piata internationala, cat si pe cea locala. Dispunem de experienta concreta in gestionarea cazurilor complexe fiind capabili sa operam in multiple zone de afaceri: electricitate, gaz si petrol, energie nucleara, achizitie de energie, minerit, apa, energie regenerabila si gestionarea deseurilor.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…