Fraude Fiscale

Intreprinderile din ziua de azi considera ca este dificil sa tina pasul cu volumul, ritmul si complexitatea modificarilor fiscale globale si tendintele fiscale tind sa fie prea tehnice si opace pentru toti, cu exceptia celor mai dedicati dintre observatorii din profesie si autoritatile fiscale.

Auditurile fiscale guvernamentale vizeaza posibile fraude fiscale si evaziune fiscala mai des ca niciodata. Pe langa sanctiuni dure, companiile risca, de asemenea, sa se confrunte cu analize fara precedent si sa raporteze afacerile fiscale de catre grupurile de advocacy si mass-media, adesea ranind reputatia marcii.

Indiferent de provocare, experienta noastra vasta de drept penal ne serveste foarte bine pentru reprezentarea clientilor care se confrunta cu investigatii fiscale. Avem toate abilitatile si mijloacele necesare in asistarea companiilor contestate de orice acuzatie aferenta impozitului: ne raportarea veniturilor, deduceri exagerate, neincasarea si plata impozitelor pe angajare, pregatirea declaratiilor false, nerespectarea declaratiilor, prezentarea documentelor false la autoritatile, precum si alte infractiuni legate de impozite.

Fraude financiare si contabile

Frauda financiara se refera la frauda comisa in cadrul industriei financiare – cum ar fi bancile de investitii sau comerciale, companiile de asigurari si brokerii sau frauda in orice sector al economiei care are o natura financiara. In plus, fraudele contabile sunt interpretate ca esecuri in respectarea tuturor regulilor si reglementarilor pentru pastrarea inregistrarilor contabile exacte.

Acest tip de fraude reprezinta o problema majora care afecteaza atat companiile mici, cat si cele mari si pot implica o singura instanta izolata de prezentare gresita a legii sau o operatiune indelungata si complicata.

Indiferent de orice situatie, ne ocupam de toate formele de valori mobiliare si de frauda contabila. Personalul nostru bine pregatit are experienta inalta in gestionarea cauzelor penale complexe – ne angajam pe deplin sa reprezentam cu succes clientii prin proces si apeluri si sa obtinem cele mai bune rezultate posibile.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…