Fraude in Sanatate

Desi sanatatea si sistemele medicale sunt printre cele mai reglementate industrii din lume, din dorinta de a-si proteja angajatii, comaniile dezvolta programe asistenta medicala proprii in parteneriat cu unitati medicale certificate. Regimurile de plata si procedurile de rambursare a unitatilor de sanatate pot fi insa divergente si confuze, atrangand dupsa sine erori de facturare. Fiind insa percepute ca tentative de frauda si abuz, guvernele si platitorii privati au adoptat politici foarte stricte si masuri punitive dure.

Experienta noastra in drept penal ne permite sa oferim atat tuturor tipurilor de companii, atat din domeniul medical cat si alte industrii, consultanta in drept criminal si reprezentare de succes in fata instantelor. Expertii nostri detin toate notiunile necesare pentru a dezvolta si implementa programe de conformitate a sigurantei si sanatatii in munca. Suntem recunoscuti drept o echipa extrem de profesionista si bine pregatita, dedicand o atentie deosebita clientilor nostri pe care ii ajutam sa isi apere interesele, drepturile si sa-si protejeze profitabilitatea si activele.

Deservim cu succes cazuri in care sunt implicati atat profesionisti ai domeniului medical, cat si companii medicale, producatori de dispozitive medicale, produse farmaceutice, terapeutice, companii specializate in bioinformatica, cosmeceutice, etc.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…