Guvernanta Corporativa

Un program de conformitate corporativa reprezinta cumulul reglementarilor interne in baza carora o companie isi desfasoara activitatea. Acest cod este insa in stransa corelatie cu legislatia impusa de autoritati. Clientii, angajatii si toate partile implicate in relatia de business, sunt direct influentate de transparenta si comportament etic de care da dovada o intreprindere. Pentru ca un cod de conduita sa fie cat mai complet si bine pus la punct, in formularea acestuia este recomandat a se recurge la consultanta externa oferita de experti in drept.

Scopul unui program de inalta conformitate profesionala corporativa este de a permite organizatiilor sa previna si sa contracareze situatii nedorite precum abuzuri, discriminari, fraude sau alte practici ce pot perturba operatiunile comerciale si pot pune intreaga companie in pericol. Mentinerea unor standarde ridicate de conformitate permite angajatilor sa dobandeasca autonomie in indeplinirea sarcinilor, castigand increderea partenerilor de business, ca in final sa contribuie la cresterea generala a companiei.

Experienta noastra practica in drept penal, ne permite sa oferim atat servicii de consultanta in constituirea unui cod de conduita solid, cat si servicii de aparare si reprezentare in fata curtilor nationale si internationale impotriva acuzatiilor de incalcare a reglementarilor in vigoare.

Livram la un nivel de calitate deosebit de inalt, anticipand eventualele riscuri la care este expusa o companie. Investigam in detaliu orice tentative interne de deturnare a codului de conduita, rezolvam conflicte interne cu rigurozitate si gestionam cu calm situatii de criza.