Imobiliare si constructii

Industria imobiliara s-a adaptat ca raspuns al nevoilor investitorilor si utilizatorilor de proprietati. Sectorul constructiilor transforma in permanenta peisajele urbane, oferind companiilor sedii noi si spatii inovatoare, adaptate specificului activitatii fiecareia.

Desi aceasta industrie genereaza un impact pozitiv asupra societatii, cea mai recenta criza economica a demonstrat atat investitorilor imobiliari, cat si guvernelor, ca implementarea unor reglementari clare este absolut necesara pentru a asigura o evolutie sanatoasa a sectorului. Doar printr-un mediu de business sanatos, transparent si profesional, vom reusi sa pastram un echilibru in economie.

Tocmai in acest scop de a crea un cadru legal ferm, apare uneori riscul ca dezvoltatorilor sa le ramana la dispozitie foarte putin spatiu pentru creativitate si inovatie. Pentru a ne ajuta insa clientii sa se adapteze noilor masuri impuse si a naviga complexitatea sistemului legal, am dezvoltat o serie de servicii de drept penal cu aplicabilitate directa in industria imobiliara.

Firma noastra este recunoscuta pentru solutiile legale inovatoare aplicate cu succes in cazuri complexe si aparent nefavorabile. Lucram indeaproape cu dezvoltatori imobiliari, investitori privati si institutii sau corporatii si companii de creditare, si dezvoltam relatii de colaborare solide bazate pe incredere si loialitate fata de client. Ne reprezentam clientii cu fermitate in fata instantelor, luptand intotdeauna pentru obtinerea celui mai bun rezultat posibil.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…