Infrastructura si Transport

Cresterea continua a cererii de mobilitate are un impact major asupra naturii si formei industriei de transport și infrastructura. De-a lungul anilor, transportul a beneficiat de o transformare remarcabila, spre deosebire de vremurile precedente, cand cei mai mari operatori din sector erau detinuti de stat si nu aveau neaparat o abordare centrata pe client.

Globalizarea a favorizat aparitia de noi operatori, liberi sa-si stabileasca propiile standarde de calitate, frecventa circulatiei, precum și politicile de pret. Cu toate ca privatizarea a determinat un impact pozitiv major, indivizii ce actioneaza in aceasta industrie trebuie sa se conformeze totusi unor reguli stricte impuse atat de catre autoritatile internationale, cat si cele nationale.

Scopul nostru este sa le oferim clientilor nostri consultanta juridica in drept penal astfel incat acestia sa isi poata apara drepturile in fata justitiei, contribuind la dezvoltarea sustenabila a unei retele de transport interconectate. Raspundem cu promptitudine nevoilor clientilor nostri, oferind solutii practice și inovatoare, adaptate unui mediu de afaceri competitiv.

Serviciile noastre de prevenire si aparare sunt menite sa ajute companiile impotriva acuzatiilor de infractiuni corporative, indiferent de domeniul de activitate al acestora: transport aerian, maritim si auto, companii de leasing, dezvoltatori de drumuri, poduri, autostrazi, precum si furnizori de servicii de logistica. Derservim de asemenea furnizori in domeniul transporturilor, main precis companiilor de asigurari logistice precum si producatorilor, exportatorilor și importatorilor care se deplaseaza la nivel mondial, fie pe cale aeriana, ferata, camion sau intermodal.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…