Investigatii Interne

Masurile de conformitate interna atrag dupa sine avantaje competitive, permitand organizatiilor sa incurajeze o cultura transparenta si sa creasca productivitatea individuala. Cu toate acestea, un cod de conduita bine structurat nu este o intotdeauna o garantie ca angajatii il vor intelege si respecta pe deplin.

Sustinem prin servicii de consultanta in drept penal, eforturile companiilor de a efectua audituri interne ce au drept scop identificarea tentativelor de incalcare a reglementarilor interne si imbunatatirea codului de conduita pentru evitarea situatiilor de acest tip pe viitor.

Lucram indeaproape cu partenerii nostri contribuind activ la conducerea investigatiilor interne proactive si identificarea unei posibile surse de risc pentru organizatie. Odata structurate, aceste riscuri sunt prelucrate si transformate in planuri strategice de actiune, demonstrand autoritatilor guvernamentale bunavointa si disponibilitatea organizatiei spre imbunatatire.

In plus, investigatiile interne, conduse intr-un mod eficient consuma mai putin timp si sunt mai putin perturbatoare decat cele desfasurate de organele guvernamentale; ele permit companiei sa se reorganizeze rapid si sa adreseze punctual doar punctele cheie ale problemei.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…