Managementul Crizei

Companiile depun eforturi serioase pentru a preveni si a gestiona acuzatiile cu implicatii penale, aflate insa sub presiunea unei situatii de criza, managementul relatiilor cu clientii, mass-media sau alti stakeholderi nu este intotdeauna prioritar sau eficient.

Serviciile noastre de criminalitate corporativa destinate gestionarii situatiilor de criza sunt concepute special pentru a ne sustine clientii in eforturile lor de a-si mentine standardele de calitate cat mai ridicate, inclusiv in relatia cu tertii.

Fie ca se confrunta cu o criza interna, fie ca se pregatesc pentru un eveniment iminent si doresc implementarea rapida a unui sistem de protectie, expertii nostri sunt pregatiti sa le ofere clientilor sfaturi practice si actionabile bazate pe cunostinte practice, dobandite in ani de cariera.

Suntem alaturi de clientii nostri atat in faza de gestionare a crizei, cat si ulterior, reusind sa construim impreuna strategii legale sustenabile care sa faciliteze revenirea la operatiunile normale de business, minimizand riscul unui eventual impact negativ asupra profiturilor.

Suntem extrem de implicati in sprijinirea echipelor de PR cu consultanta juridica personalizata despre cum compania ar trebui sa echilibreze comunicatiile publice cu preocuparile legale, fara a aduce atingere valorii marcii si perceptiilor clientilor.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…