Media si divertisment

Revolutia tehnologica a schimbat radical modalitatea in care este creat, livrat si primit continutul pentru utilizatori. Modelele de afaceri conventionale se afla sub presiune crescanda si niciun furnizor traditional de media nu este imun acestui mediu schimbator.

Guvernele, factorii de decizie politca si autoritatile de reglementare isi adapteaza astfel politicile nationale si internationale pentru a incuraja transparentizarea pietei si cresterea competitivitatii companiilor. Protectia guvernarii datelor si a proprietatii intelectuale se claseaza in topul prioritatilor autoritatilor, acestea incercand sa imbunatateasca si sa actualizeze constant actualul cadru legal.

Scopul nostru este sa oferim sprijin si sa ne reprezentam cu succes clientii ce se confrunta cu probleme de drept penal in cadrul sectorului media si divertisment. Pentru a obtine rezultate de succes ne asumam protejarea drepturilor partenerilor nostri prin derservirea lor cu solutii legale creative si eficiente, mereu adaptate specificului industriei.

Suntem pregatiti sa lucram cu grupuri si agentii de media, artisti, radiodifuzori, publicisti, distributori si agentii de publicitate, adaptandu-ne cunostintele noastre vaste in drept penal cerintelor lor. Indiferent de clientii pe care ii derservim, ne asiguram intotdeauna ca vocile acestora sunt auzite si ca marcile lor sunt protejate.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…