Mita si Coruptie

Existenta unei politici interne de conformitate nu garanteaza neaparat protectia deplina in cazul acuzatiilor de luare de mita si coruptie. Majoritatea acestor programe nu reusesc sa-si indeplineasca scopul deoarece nu sunt totdeauna relevante in raport cu riscurile cu care o companie se confrunta. Din pacate, nu exista o formula general valabila a programelelor de conformitate care sa poata fi replicata cu succes pe mai multe modele de business. Desi domeniul de afaceri este similar, in functie de modalitatea de organizare a companiei, expunerea la riscuri este una diferita.

Expertiza noastra in drept penal ne permite sa identificam eventualele brese in programale de conformitate, astfel incat sa prevenim sau sa tratam orice problema complexa ce poate periclita siguranta unei companii. Acoperim cu success multiple jurisdictii, oferind companiilor nationale si internationale consultanta si servicii de reprezentare in drept penal, indiferent de domeniul de business. Acest lucru reprezinta unul din avantajele noastre concurentiale, in raport cu alte case de avocatura, datorita faptului ca marea majoritate a investigatiilor privind coruptia sunt transfrontaliere, vorbind deci despre sisteme si culturi juridice diferite.

Experienta noastra in domeniul criminalitatii corporative ne permite sa dezvoltam programe eficiente de conformitate, precum si sa conducem investigatii interne sau sa reprezentam cu succes clientii in fata instantelor nationale si internationale. Acoperim intreaga gama legata de infractiuni de luare de mita si coruptie, protejand intotdeauna interesele financiare ale partenerilor nostri si minimizam cu succes un eventual impact negativ asupra reputatiei marcii.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…