Ospitalitate si Agrement

Ospitalitatea si agrementul sunt domenii competitive care valoreaza impreuna, la nivel mondial, miliarde de dolari. Pentru a prospera pe aceasta piata, companiile trebuie sa faca fata si sa se adapteze rapid tendintelor, cerintelor consumatorului, conditiilor economice dinamice si deopotriva lansarii de noi tehnologii.

Aceasta industrie este una complexa si presupune o abordare strategica sustinuta de experienta juridica extrem de practica. Pentru a avea parte de succes, companiile de agrement, rareori se limiteaza in a oferi clientilor un singur serviciu, in schimb, acestea prefera sa-si dezvolte mai degraba un portofoliu care variaza de la cazare, transport, sporturi de agrement, jocuri, croaziere, organizare de evenimente, etc.

Expertiza noastra cuprinde toate serviciile mentionate anterior, ceea ce ne permite sa intelegem pe deplin acest sector si sa ne ajutam clientii sa ia decizii bazate pe fapte si cunostiinte concrete. Privim si analizam industria de agrement dintr-o perspectiva multi-jurisdictionala si transfrontaliera, fiind in permanent contact cu clientii nostri si cunoscand indeaproape problemele cu care se confrunta.

Fie ca sunt reprezentanti ai hotelurilor, investitori sau creditori, proprietari sau operatori, clientii nostri vor beneficia de cele mai bune servicii de consultanta in drept penal pentru a se putea apara impotriva unor eventuale acuzatii, luptand impreuna pentru cel mai bun rezultat posibil.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…