Povestea Noastra

Mircea este fondatorul TEIS Criminal Lawyers si este asociat baroului din Alba. El face de asemenea parte din Uniunea Avocatilor din Romania si din Asociatia Europeana a Avocatilor Criminalisti.

Cu o experienta de peste 12 ani in drept penal, el a coordonat echipe formate din avocati experimentati atat in cadrul unor case de avocatura cu renume mondial, cat si in cadrul unor companii private de top desfasurandu-si activitarea in domeniul farmaceutic, constructii, imobiliare, energie, bunuri de larg consum, finante, software development sau constructii navale.

Expertiza sa acopera toate domeniile dreptului penal instrumentand cazuri de furt corporativ, luare de mita si coruptie, sanctiuni corporative, frauda, evaziune fiscala, tranzactionare ilegala de informatii privilegiate, conspiratie.

Sa fii parte activa a sistemului de justitie penala este incredibil de provocator si impune o conduita extrem de riguroasa. Indiferent daca clientii sai sunt tinta unei investigatii sau au fost deja acuzati, vasta experienta in drept penal ii permite lui Mircea sa puna la dispozitia clientilor sai unele dintre cele mai bune servicii de consiliere juridica in drept penal. Planurile lui de actiune sunt mereu centrate pe nevoile clientului, astfel incat sa obtina in favoarea acestuia cele mai bune rezultate cu putinta.

Mircea si-a dedicat cariera sustinerii clientilor sai si atenuarea situatiilor delicate cu care se confrunta. Succesul sau se datoreaza atitudinii sale ferme. Este extrem de implicat in cazurile de care se ocupa, fiind alaturi de clientii sai inca de la primele audieri la Politie, ii asista in cadrul procedurilor preliminare de ancheta in fata autoritatilor competente si ii reprezinta cu succes in fata instantelor de judecata si a tribunalelor.

Dupa toti acesti ani de proiecte provocatoare si rezultate deosebite, infiintarea propiei firme de drept penal a venit firesc. Viziunea sa a fost de a crea o firma specializata in drept penal de tip boutique, unde alaturi de experti de elita sa puna la dispozitia clientilor sai toate cunostiintele dobandite in corporatii si firme mari de avocatura.

In cadrul TEIS Criminal Lawyers increderea, eficienta, inovatia si sustenabilitatea sunt considerate stari de fapt. Responsabilitatea noastra principala este sa ne reprezentam cu success clientii in fata instantelor de judecata, responsabilitate pe care ne-o asumam cu deplina seriozitate. Vom incerca astfel sa ne cunoastem clientii in adevaratul sens al cuvantului si sa dezvoltam o relatie de colaborare, astfel incat sa putem concepe impreuna cea mai buna strategie de aparare si sa emitem recomandari realiste bazate pe fapte.