Proiecte Pro Bono

Suntem mandri sa sprijinim ONG-urile locale in eforturile lor de a actiona in favoarea populatiilor vulnerabile si a protejarii mediului inconjurator. Oferim partenerilor nostri asistenta gratuita in drept penal si le asiguram accesul catre resursele noastre interne. Organizam in fiecare an sesiuni de mentorat pentru imbunatatirea cunostiintelor legale ale voluntarilor, oferindu-le instrumentele necesare pentru castigarea misiunilor sociale.

Cateva dintre subiectele specifice dreptului penal cu care va putem ajuta:

● Reprezentare impotriva acuzatiilor de frauda si inselatorie
● Riscul aplicarii de sanctiuni penale rezultate din incalcari ale parteneriatelor
● Acuzatii de frauda care implica alocarea si cheltuirea de fonduri publice

Mircea, fondatorul nostru este un membru foarte activ al scenei educationale legale. El se implica cu drag, de fiecare data cand are ocazia in evenimente educationale si conferinte, impartasind cu lideri ai societatii civile, vasta lui experienta in drept penal. Prin actiunile pe care le intreprinde isi doreste sa favorizeze o mai buna intelegere a dreptului penal si a rolului important pe care acesta il are in societate.

Daca sunteti membru inregistrat al unui ONG si aveti nevoie de asistenta juridica gratuita in chestuini de drept penal, va rugam sa ne adresati un e-mail la office@teis.ro Va rugam sa includeti doar cele mai relevante informatii cu privire la proiectul dvs. si motivul pentru care aveti nevoie de implicarea noastra. Vom evalua solicitarile tuturor si vom reveni cu un raspuns.