Riscuri si Preventie

Guvernele din intreaga lume ridica standardele cu privire la complexitatea programelor de conformitate corporativa, intensificand totodata controalele si asteptandu-se din partea companiilor la implementarea unor politici si proceduri solide. Un program puternic de conformitate nu ar trebui insa sa obstructioneze activitatea economica si sa limiteze expansiunea unei organizatii, ci mai degraba sa o sustina in realizarea sustenabila a obiectivelor sale.

Recunoscuti drept unii dintre cei mai buni experti in drept penal corporativ, putem identifica, preveni si gestiona cu succes riscurile de conformitate inainte ca acestea sa se produca. Oferim clientilor nostri servicii legale inovative cu scopul de a rezolva eventuale probleme legate de conformitatea corporativa, sprijinindu-i totodata in efortul de a-si adapta si alinia politicile interne la noile reglementari impuse de autoritati.

Riscul de conformitate este cunoscut in practica si sub denumirea de risc de integritate. Astfel, pe masura ce conducerea organizatiei exploreaza noi modalitati de crestere, aceasta isi asuma un anumit set de riscuri, care din pacate, poate conduce ulterior la investigatii din partea autoritatilor sau chiar acuzatii. Pentru a preveni insa astfel de provocari, echipa noastra pune la dispozitia clientilor practica dobandita in drept penal prin intermediul serviciilor de consultanta, fiind mereu pregatita sa conduca analize de risc complexe, pregatind totodata corpul de management al organizatiei pentru a infrunta cu succes eventuale momente de cumpana.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…