Sanatate si stiintele vietii

Sanatate si stiintele vietii sunt sectore extrem de inovatoare. In timp ce companiile farmaceutice sunt in plina expansiune, iar companiile de tehnologie medicala investesc masiv in cercetare si dezvoltare, reglementarile guvernamentale specifice acestor domenii devin mai stricte, toate sub efortul colectiv de a raspunde mai bine asteptarilor clientilor.

Misiunea noastra este de oferi tuturor actorilor de pe aceasta piata consultanta de exceptie in drept penal. Ne ocupam cu succes de orice fel de problema ce presupune riscul incalcarii reglementarilor in vigoare, coordonand proceduri complexe specifice jurisdictiilor internationale.

Avocatii nostri sunt specializati in strategii de proactive, concentrate pe rezultate, scopul lor fiind de a-si ajuta clientii in toate etapele dezvoltării afacerii lor. Oferim servicii de consultanta si reprezentare legala atat companiilor in curs de dezvoltare, cat si celor mature, astfel incat, indiferent de marimea organizatiei, acestea sa se poata concentra pe cresterea rentabilitatii si a valorii de piata.

Firma noastra de avocatura, incurajeaza cultura transparentei in business, a integritatii si dedicarii fata de client, redefinind modul in care organizatiile din domeniul sanatatii sunt reprezentate in probleme de drept penal.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…