Spalare de bani

Atat persoanele cat si intreprinderile pot fi implicate in achizitia de bunuri si tranferuri monetare care ar putea face obiectul unei infractiuni. Pentru descurajarea acestor practici, legislatia pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor a devenit parte integranta a activitatii moderne de afaceri, instituind nu numai un cadru legal foarte strict, ci si sanctiuni severe ce pot atrage dupa sine, daune grave de reputatie.

Expertii nostri stapanesc si detin o cunoasterea profunda a legilor pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor, fapt ce ne permite sa propunem clientilor nostri strategii solide de aparare. Evaluam indeaproape punctele slabe si forte ale fiecarui caz, identificam rapid eventuale amenintari si oportunitati, atat in timpul investigatiilor cat si a audierilor, astfel incat sa adapta eficient planul de actiune.

Ne angajam intotdeauna sa obtinem cel mai bun rezultat posibil, inclusiv returnarea bunurilor confiscate ca parte a anchetei de spalare a banilor. Printre clientii nostri se numara profesionisti in diverse domenii, oameni de afaceri sau corporatii.

Pe langa reprezentarea in fata instantelor, experienta ne permite sa actionam si in calitate de consilieri, astfel putem contribui la intelegerea si respectarea obligatiilor legale asociate combaterii spalarii banilor. In plus, expertii nostri detin toate cunostintele necesare pentru gestionarea cu succes a oricarei situatii de criza, fiind activ implicati in gestionarea relatiilor cu mass-media.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…