Sport

Spre deosebire de alte industrii, sportul a evoluat de la conceptul de activitate relaxanta la o piata de multe miliarde de euro. Pentru a le furniza jucatorilor, investitorilor si suporterilor un mediu de incredere si sigur, reglementarea sportului se afla intr-o dezvoltare continua. Cand vorbim insa de schimbari subite si deosebit de complexe, pentru profesionistii din domeniul sportiv legislatia devine greu de inteles si de parcurs.

Suntem familiari insa cu toate provocarile clientilor nostri si tocmai din acest motiv incercam de fiecare data sa le oferim cel mai inalt nivel de consultanta si reprezentare in drept penal. Cunostintele si expertiza noastra merg dincolo de interpretarea si aplicarea regulilor si reglementarilor specifice organelor de conducere sportiva, cazurile complexe avand nevoie de notiuni care acopera multiple jurisdictii.

Aplicam aceasta gandire inovativa si interdisciplinara pentru fiecare caz de care ne ocupam, reprezentandu-ne clientii in fata organismelor nationale si internationale, precum si in fata tribunalelor si curtilor de arbitraj sportiv.

Ne adaptam serviciile legale pentru a le oferi profesionalilor din sport cel mai inalt nivel de consultanta in drept penal, indiferent de specificul activitatii lor. Deservim astfel atleti, jucatori, grupuri si cluburi sportive, organizatori de evenimente sportive, agenti sportivi, antrenori, ligi sportive sau sponsori. Experinta noastra se aplica unui spectru larg de sporturi – fotbal, atletism, rugby, tenis, box, hockey sau baschet.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…