Tehnologie si Telecomunicatii

Companiile se straduiesc sa se adapteaze celor mai semnificative progrese tehnologice pe care le-a vazut economia vreodata. Internetul obiectelor, retele de tip 5G si evolutia inteligentei artificiale nu mai sunt tendinte, ci realitati ale societatii, folosite de noi toti. Tehnologia este supusa unor schimbari rapide, iar liderii de piata actuali pot ramane cu usurinta in urma sau sa iasa de pe piata, in timp ce startup-urile si alte companii agile castiga teren.

Desi cresterea rapida a industriei asigura investitorilor castiguri importante, acest lucru nu presupune si ca sectorul tehnologiei este lipsit de riscuri. In efortul de a mentine o egalitate intre companii si de a stimula o dezvoltare benefica si structurata a competitie pe aceste piete, guvernele actualizeaza in mod frecvent reglementarile existente.

Echipa noastra de experti este foarte bine pregatita, fiind mereu la curent cu cele mai noi particularitati si cerinte in drept penal asociate acestui domeniu. Intrucat este de datoria noastra sa combatem provocarile legale ale clientilor nostri, suntem intotdeauna vigilenti in privinta tehnologiilor emergente astfel incat sa anticipam viitorul lor impact asupra intreprinderilor, economiei si societatii.

Echipa noastra ofera consultanta si servicii de reprezentare legala de exceptie pentru companii de tehnologie si telecomunicatii care actioneaza atat pe piete mature, cat si in cadrul economiilor emergente. Suntem specializati in cazuri ce trateaza multiple ramuri ale tehnologiei precum retelele wireless, telefonie, Internet si sateliti, dezvoltare software, robotica, etc.

Descopera serviciile noastre

Ultimele noutati de la TEIS

CSU. Posibile implicatii penale <br><a class="ascunde">text

CSU. Posibile implicatii penale
text

Potrivit dispozitiilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romanei, precum si a Ordonantelor…
COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

COVID-19. Suspendarea executarii NU opereaza in materie penala

Prin Decretul nr. 195 din 16.03.2020 privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei au fost luate…
Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Riscuri penale. Suspendarea depunerii declarației privind beneficiarul real nu înseamnă și suspendarea supravegherii.

Odată cu pandemia COVID-19, peste 280.000 de companii din România riscă insolvența, 37% din companii și-au redus…