Viziune si Valori

Suntem o casa de avocatura de tip boutique, specializata in drept penal si suntem recunoscuti in piata pentru capacitatea noastra de a formula strategii inovatoare ce combina creativitatea cu pragmatismul. Excelam in anticiparea riscurilor si in gasirea si implementa de solutii rapide, mereu adaptate nevoilor clientilor nostri.

Interpretarea si aplicarea eronata a reglementarilor actuale, combinate cu mediul economic provocator si dinamic pot da nastere unor situatii de criza, surprinzand organizatiile in postura de subiecte ale sistemului judiciar.

Eventualele acuzatii de conduita incorecta pot atrage dupa sine atat amenzi cat si penalitati severe, producand un impact negativ asupra veniturilor companiei. In unele cazuri, datorita functiilor decizionale pe care le ocupa, insusi membrii consiliului director sau inalti reprezentanti ai companiei risca sa fie supusi urmaririi penale, determinand o depreciere a valorii marcii sau o scadere a pretului actiunilor pe bursa.

Serviciile noastre de consultanta in drept penal si reprezentare in fata autoritatilor sunt concepute pentru a veni in sprijinul companiilor ce se confrunta cu posibile situatii de criza. Aprecierea clientilor nostri cat si respectul altor profesionisti din domeniul legal ne determina sa oferim de fiecare data tot ceea ce avem mai bun si sa respectam cu rigurozitate valorile noastre de business.

Incredere

Investim in dezvoltarea unor relatii de incredere rationale. Suntem determinati sa demonstram si sa incurajam o cultura transparentei in tot ceea ce oferim clientilor nostri, castigandu-le increderea prin traducerea cu succes a riscurilor si temerilor lor in actiuni legale concrete.

Excelenta

Suntem profesionisti desavarsiti in drept penal, gestionand cazuri complexe atat pe plan intern, cat si international. Experienta de peste 12 ani ne permite sa stapanim si sa detinem o intelegere profunda a legilor si nuantelor acestora, indiferent de industria pe care o tratam.

Integritate

Ne dovedim loialitatea si respectul fata de clienti prin mentinerea celor mai inalte standarde personale, etice si profesionale. Abordarea noastra inovativa ne permite sa anticipam riscurile si sa infruntam cu fermitate si competenta situatiile de criza, toate in favoarea clientilor nostri.

Sustenabilitate

Cu totii suntem egal indreptatiti in a avea parte de asistenta juridica si reprezentare in fata autoriltatilor. Prin programele noastre de consiliere oferim ONG-urilor consultanta gratuita in chestiuni de drept penal, incercand sa ii sustinem in misiunile lor de binefacere.