White Collar Crime

Autoritatile de reglementare guvernamentale din intreaga lume au marit atentia acordata corporatiilor, urmarind indeaproape actiunile si deciziile corpurilor de management.

Datorita intensificarii controalelor, gestionarea riscurilor in afaceri devine o provocare din ce in ce mai mare. Astfel pentru a avea succes, cormpaniile trebuie sa detina o intelegere profunda a tuturor cerintelor legale specifice domeniului in care activeaza.

Nu toata lumea este insa pregatita sau detine notiunile necesare pentru a naviga si respecta reglementarile impuse, prin urmare eventualitatea de a fi acuzati de o crima este destul de crescuta. Infractiunile cunoscute sub denumirea ‘white collar crimes’ sunt infractiuni comise de catre indivizi sau grupuri ce activeaza in cadrul unei companii, care in virtutea ocupatiilor lor exploateaza in mod ilegal puterea pe care o detin pentru a obtine un castig in numele companiei sau in interes personal.

Serviciile noastre de consultanta in drept penal si reprezentare in fata autoritatilor sunt considerate printre cele mai eficiente si inovative, fiind extrem de orientate catre client. Aprecierea clientilor nostri, pe care ii derservim cu rigurozitate, cat si respectul altor profesionisti din domeniul legal ne determina sa oferim de fiecare data tot ceea ce avem mai bun.

Facem toate eforturile necesare sa obtinem cel mai bun rezultat posibil, demonstrand fata de clientii nostri loialitate, excelenta si integritate.